Τι είναι αυτό το Portal

warning 64

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Αυτό το Portal Δεν είναι η κύρια ιστοσελίδα της ΕΔΑΑΠ. Για να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΔΑΑΠ, να πάρετε πληροφορίες για αυτή και τον τρόπο που λειτουργεί καθώς και να βρείτε τα πορίσματα ή τις συστάσεις ασφαλείας που εκδίδει θα πρέπει να επισκεφτείτε την κύρια σελίδα της ΕΔΑΑΠ: www.aaiasb.gr

 

Αυτή είναι μία διαδικτυακή πύλη της ΕΔΑΑΠ για την εξυπηρέτησης του κοινού μέσω διαδικτύου

(Χωρίς Εγγραφή)

Η πιο συχνή συναλλαγή της ΕΔΑΑΠ με το κοινό αυτή τη στιγμή είναι η έκδοση βεβαιώσεων περί μη εμπλοκής σε ατύχημα ή σοβαρό συμβάν (accident free certificate) σε αδειοδοτημένους χειριστές αεροσκαφών. Η σελίδα αυτή έχει σαν κύριο σκοπό να παρέχει την ευκολία στους χειριστές αεροσκαφών που χρειάζονται μία τέτοια βεβαίωση να μην προσέρχονται στα γραφεία της ΕΔΑΑΠ για να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση. Με την ηλεκτρονική εφαρμογή που θα βρείτε εδώ μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά (θα χρειαστεί να διαθέτετε σε ηλεκτρονική μορφή αντίγραφο του πτυχίου χειριστή αεροσκαφών το οποίο διαθέτετε). Συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση θα λάβετε ειδοποίηση με e-mail όταν η αίτησή σας είναι έτοιμη ώστε να έρθετε να την παραλάβετε.

Επιπλέον μπορείτε από αυτό το Portal να κάνετε εύκολα και γρήγορα μία αναφορά ενός Αεροπορικού Ατυχήματος ή Συμβάντος με τη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή.

 

warning 64 H ΕΔΑΑΠ άλλαξε έδρα

 ΝΕΑ ΕΔΡΑ:

Διεύθυνση Αλληλογραφίας και Έδρα Μονάδας Διερευνήσεων της ΕΔΑΑΠ:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Βυτίνης 14-18, 4ος όροφος

143 42,  Νέα Φιλαδέλφεια

Αττική

ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. (+30) 210 960 8080 / (+30) 210 960 8090

Fax. (+30) 210 961 7137

Επί 24ωρης βάσης: (+30) 6981 000 578

e-mail: monada@aaiasb.gr